Η Κρήτη «χορεύει» στα 6,3 ρίχτερ και στο γήπεδο του Ποσειδώνα φωνάζουν «Σεισμός, Τυφώνας, Ποσειδώνας» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κρήτη «χορεύει» στα 6,3 ρίχτερ και στο γήπεδο του Ποσειδώνα φωνάζουν «Σεισμός, Τυφώνας, Ποσειδώνας» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο γήπεδο της τοπικής ομάδας του Ποσειδώνα στο Ηράκλειο όταν οι λιγοστοί, αλλά φανατικοί όπως αποδείχθηκε οπαδοί, αντιλαμβάνονται το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Ποσειδώνας – Γούβες για τη Β1 κατηγορία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου οι φίλαθοι μόλιας αντιλαμβάνονται τον σεισμό εκφράζουν την ανησυχία τους για την ένταση και τη διάρκεια του χτυπήματος.

Αρκετοί φωνάζουν προς τους ποδοσφαιριστές και τα επιτελεία των ομάδων ότι έγινε σεισμός, ενώ, άλλοι αποχωρούν φοβισμένοι από το γήπεδο.

Ωστόσο, οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας δεν χάνουν την ευκαιρία και εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να φωνάξουν με θέρμη το σύνθημα «Σεισμός, τυφώνας, Ποσειδώνας» δίνοντας θάρρος στους παίκτες της ομάδας τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ