Ποιοι πυροβόλησαν τον πορτιέρη στο Παγκράτι – «Βλέπει» χούλιγκανς πίσω από το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Ποιοι πυροβόλησαν τον πορτιέρη στο Παγκράτι – «Βλέπει» χούλιγκανς πίσω από το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ.

Ποιοι πυροβόλησαν τον πορτιέρη στο Παγκράτι – «Βλέπει» χούλιγκανς πίσω από το πε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτηματικά δημιουργεί στην Αστυνομία το αιματηρό περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ του Παγκρατίου όπου ένας 23χρονος δέχθηκε πυρά από όπλο κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Σύμφωνα με τα έως στιγμής στοιχεία, το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κλάμπ και συνεχίστηκε στην είσοδο, όπου σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού.

Δύο ομάδες θαμώνων φέρεται να συνεπλάκησαν στην είσοδο του καταστήματος και ένας εξ ' αυτών πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο που εργαζόταν εκεί ως «πορτιέρης».

Από την ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο οι πρωταγωνιστές του αιματηρού περιστατικού να είχαν σχέση με ομάδες χούλιγκανς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Στον τόπο του επεισοδίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποίησαν 10 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Ερευνες για την υπόθεση διενεργεί το Τμημα Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ