Σαμουράι o...Φέτελ για τον 4ο τίτλο-Την 35η νίκη του στη Formula 1 πανηγύρισε ο Γερμανός οδηγός στην πίστα της Ιαπωνίας - iefimerida.gr

Σαμουράι o...Φέτελ για τον 4ο τίτλο-Την 35η νίκη του στη Formula 1 πανηγύρισε ο Γερμανός οδηγός στην πίστα της Ιαπωνίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Σεμπάστιαν Φέτελ πανηγύρισε την 35η νίκη της καριέρας του, 5η συνεχόμενη το 2013, για 4η φορά στην πίστα της Σουζούκα. Ο Γερμανός έκανε εκπληκτικό αγώνα από την 3η θέση που βρέθηκε στην πρώτη στροφή και πήρε μια εντυπωσιακή νίκη με σωστή στρατηγική. Πίεσε εκεί που έπρεπε, πέρασε όταν χρειάστηκε και έκανε οικονομία στα ελαστικά του. Ο Φέτελ είναι ακόμα πιο κοντά στον 4ο τίτλο.

Στην 2η θέση τερμάτισε ο poleman Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος με στρατηγική τριών pitstop κατάφερε να περάσει στον προτελευταίο γύρο τον Ρομέιν Γκροζάν και να συμπληρώσει το 1-2 της Red Bull.Στη 3η θέση τερμάτισε ο εκπληκτικός Γάλλος της Lotus, που μετά από μια εξαιρετική εκκίνηση στρίβοντας πρώτος στην πρώτη στροφή, κατάφερε να διατηρήσει πολύ καλό ρυθμό και άντεξε σχεδόν μέχρι το τέλος. Οι Αλόνσο και Ράικονεν κατάφεραν να περάσουν τον εντυπωσιακό Χούλκενμπεργκ τερματίζοντας στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Ο Γερμανός της Sauber δεν κατάφερε να κρατήσει την 4η θέση στα τελευταία στάδια του αγώνα κατακτώντας τελικά την 6η θέση. Οι πιλότοι της υπόλοιπης δεκάδας είναι οι Γκουτιέρες, ο οποίος πήρε τους πρώτους του βαθμούς στην καριέρα του, Ρόζμπεργκ, Μπάτον και Μάσα. Επόμενος αγώνας στις 27 Οκτωβρίου στην πίστα της Ινδίας.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ