Η Μαργαρίτα Παπανδρέου ντύθηκε καουμπόισσα στο πάρτι για τα 90ά της γενέθλια - Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι και τι έγινε στη γιορτή [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου ντύθηκε καουμπόισσα στο πάρτι για τα 90ά της γενέθλια - Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι και τι έγινε στη γιορτή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντύσιμό της συζητήθηκε από όλους καθώς ήταν ντυμένη... καουμπόισσα. Φορούσε ένα τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, δερμάτινο γιλέκο και καουμπόικο καπέλο. Η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου, παρά τα 90 της χρόνια, άρπαξε ξαφνικά το μικρόφωνο και τραγούδησε (σε άψογη εκτέλεση) ένα αμερικανικό ρομαντικό κάντρι τραγούδι αφήνοντας τους 200 και πλέον προσκαλεσμένους της στο κτήμα Μαργαρίτα, στην παραλία της Κάτω Αλμυρής στην Κορινθία, άφωνους.

Ηταν ένα πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου η σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τα είχε όλα: αμερικανικά και ελληνικά τραγούδια, σουβλάκια, μπίρες, άφθονο κρασί, σαλάτες, φρούτα και παγωτό, αλλά κυρίως είχε κέφι και πολιτική συζήτηση.

Οι προσκλήσεις ήταν αυστηρά προσωπικές. Προσκλήθηκαν κυρίως μέλη της Ενωσης Γυναικών Ελλάδος, ενώ δόθηκαν οδηγίες στους διοργανωτές να μην κληθεί κανένας πολιτικός. Ωστόσο ένας πολιτικός κατάφερε να συμμετάσχει στο γενέθλιο πάρτι, ήταν ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν παρέστη, αλλά η απουσία του δεν προκάλεσε καμία έκπληξη, αφού έχει γίνει πλέον συνήθεια για την οικογένεια «ο Γιώργος να απουσιάζει στο εξωτερικό». Ούτε όμως και η σύζυγός του Αντα ήταν παρούσα. Μαζί με τη μητέρα τους όμως ήταν οι Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου, καθώς και τα ...«Αντρικάκια», όπως χαϊδευτικά και εν συντομία αποκαλεί η οικογένεια τους εγγονούς του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Η δεξίωση ίσως να μην ξεπερνούσε τα όρια μιας κοινωνικής εκδήλωσης αμερικανικού τύπου με άφθονη αμερικανική κάντρι μουσική για τα 90χρονα μιας ελληνοαμρικανής συζυγου πρώην πρωθυπουργού αν δεν συνέβαιναν ορισμένα γεγονότα με πολλαπλή ερμηνεία. Πρώτα απ' όλα η κ. Παπανδρέου μόλις τελείωσε το τραγούδι ανακοίνωσε ότι έγραψε και βιβλίο. Τίτλος του «Γυναίκα πολιτικού». Δεύτερον, ανάμεσα σε άλλα υπήρχε και το συγχαρητήριο τηλεγράφημα για την 90ή επέτειο γενεθλίων της από τον πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον το οποίο ανέλαβε να διαβάσει ο Νίκος Παπανδρέου με άψογη αμερικανική προφορά. Ο κ. Κλίντον της ευχόταν μακροζωία και δημιουργικότητα.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», διακόσιοι καλεσμένοι στους κήπους του Κτήματος Μαργαρίτα που η ίδια διαφημίζει στο διαδίκτυο ως «ιδανική πρόταση για όσους λατρεύουν τη μοναδική ομορφιά της ελληνικής γης, τη μαγεία της θάλασσας και τις γευστικές απολαύσεις...». Λένε ότι τα συμβόλαια για το κτήμα τα είχε ετοιμάσει ο Μένιος Κουτσόγιωργας και τελευταίως οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για ηχορύπανση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ