Υποσχέσεις Ρεν από την Ουάσινγκτον: Δε χρειάζεται να πάρουμε άλλα σκληρά μέτρα στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Υποσχέσεις Ρεν από την Ουάσινγκτον: Δε χρειάζεται να πάρουμε άλλα σκληρά μέτρα στην Ελλάδα

Υποσχέσεις Ρεν από την Ουάσινγκτον: Δε χρειάζεται να πάρουμε άλλα σκληρά μέτρα σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση των δανειστών να μην πιέσουν την Ελλάδα για νέα δύσκολα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής φανέρωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ολι Ρεν από την Ουάσινγκτον όπου βρίσκεται για την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ.

Ο Φιλανδός επίτροπος τόνισε χαρακτηριστικά «Τώρα που χαμηλώσαμε τα ελλείμματα έχουμε και τη δυνατότητα να περιορίσουμε το ρυθμό της δημοσιονομικής προσαρμογής». Βούληση των δανειστών φαίνεται πως είναι να μην υπάρξουν νέα μέτρα που θα είχαν δυσμενείς πολιτικές και κοινωνικές επιπτώσεις και θα εμπόδιζαν την εξομάλυνση των συνθηκών στην ελληνική οικονομία και την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που ολοκληρώνεται στην Ουάσιγκτον ανώτατοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και στελέχη του ΔΝΤ τοποθετήθηκαν δημοσίως, αλλά και στο παρασκήνιο για το ελληνικό ζήτημα, επισημαίνοντας τη θετική στροφή που έχει πάρει η ελληνική οικονομία, αλλά και τις προκλήσεις που έχει μπροστά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ