Στραβό ξεκίνημα στον έγγαμο βίο – Γαμπρός ξέχασε τη νύφη σε βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος - iefimerida.gr

Στραβό ξεκίνημα στον έγγαμο βίο – Γαμπρός ξέχασε τη νύφη σε βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος

Στραβό ξεκίνημα στον έγγαμο βίο – Γαμπρός ξέχασε τη νύφη σε βενζινάδικο στο ταξί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν άρχισε να ξεχνά τη σύζυγό του αμέσως μετά το γάμο, καταλαβαίνει κανείς τι θα συμβεί σε αυτό το ζευγάρι έπειτα από μερικά χρόνια. Κι όμως, γαμπρός από τη Γερμανία έφυγε από βενζινάδικο αφήνοντας πίσω του τη νύφη, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέλιτος.

Χρειάστηκε να περάσουν δύο ώρες προτού ο άνδρας αντιληφθεί πως στο αυτοκίνητο δεν βρισκόταν η σύζυγός του, καθώς δεν είχε καταλάβει ότι όταν σταμάτησαν στο βενζινάδικο εκείνη είχε βγει από το όχημα.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν: είναι ηλίθιος;», παραδέχθηκε η 33χρονη γυναίκα. «Δεν είχα κινητό τηλέφωνο, ούτε χρήματα επάνω μου». Ο άνδρας πίστευε πως η σύζυγός του κοιμόταν στο πίσω μέρος του mini bus του και συνέχισε να οδηγεί για 200 χλμ. ακούγοντας μουσική. Οταν τελικά κατάλαβε ότι η γυναίκα έλειπε, πήγε στην αστυνομία την οποία είχε ήδη ειδοποιήσει η εγκαταλελειμμένη σύζυγος.

Το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά έπειτα από πέντε ώρες και φαίνεται πως το διάστημα ήταν αρκετό για να ξεθυμάνουν τα νεύρα της κυρίας. «Δεν είμαι θυμωμένη μαζί του. Δεν το έκανε εσκεμμένα», είπε εκείνη.

Πηγή: AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ