Προφυλακιστέοι οι τρεις Χρυσαυγίτες της επίθεσης στο Πέραμα – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ένας - iefimerida.gr

Προφυλακιστέοι οι τρεις Χρυσαυγίτες της επίθεσης στο Πέραμα – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ένας

Προφυλακιστέοι οι τρεις Χρυσαυγίτες της επίθεσης στο Πέραμα – Ελεύθερος με περιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ακόμη μέλη της Χρυσής Αυγής θα οδηγηθούν στη φυλακή. Πρόκειται για τους εμπλεκόμενους στην επίθεση εναντίον των μελών του ΚΚΕ που είχε γίνει στο Πέραμα. Οι τρεις από τους τέσσερις που είχαν αναγνωριστεί από τα θύματά τους, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, αλλά ο ένας ήταν ήδη κρατούμενος καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Αφού απολογήθηκαν και οι τέσσερις, ο ένας από τους κατηγορούμενους αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα. Μεταξύ των τεσσάρων είναι και ένας 34χρονος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και φέρεται ότι είναι εκ των ηγετικών στελεχών του πυρήνα στο Πέραμα.

Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε πως είναι υψηλόβαθμο μέλος της Χρυσής Αυγής και υποστήριξε ότι είναι απλά φίλος της οργάνωσης και συμμετείχε μόνο στο κοινωνικό έργο του κόμματος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ