Ανταλλαγή πυροβολισμών στην Πάτρα μεταξύ αστυνομικών και τριών ανδρών - Ενας τραυματίας - iefimerida.gr

Ανταλλαγή πυροβολισμών στην Πάτρα μεταξύ αστυνομικών και τριών ανδρών - Ενας τραυματίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ομάδας πολιτών.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αγίου Ιώαννη Πράτσικα και ξεκίνησε όταν η αστυνομία πήγε να κάνει έλεγχο σε σπίτι όπου διαμένουν Ρομά για κλοπιμαία. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Patrastimes το συγκεκριμένο σπίτι χαρακτηρίζεται ως «κάστρο», στο οποίο δεν μπορεί να μπει κανείς.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή ένα μέλος της οικογένειας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στη διασταύρωση Μίνωος και Ευρισθέως και άρχισε να πυροβολεί προς το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ...

Στη συνέχεια ο άνδρας ταμπουρώθηκε με όπλο στο γεφυράκι του Διακονιάρη. Τότε πήραν το όπλο δύο άλλοι νεαροί της οικογένειας και απειλούσαν ότι θα αρχίσουν να πυροβολούν. Κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο ανηλίκους έκανε την απειλή του πράξη και άρχισε να πυροβολεί και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών συνέλαβαν τα τρία άτομα.

Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ο ανήλικος τραυματίστηκε στο πόδι από πυρά αστυνομικού.

Αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί έχουν μπει στο συγκεκριμένο σπίτι και διενεργούν έλεγχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ