Tα ηνία του ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο Kamil Ziegler -Ολο το νέο δ.σ. [λίστα] - iefimerida.gr

Tα ηνία του ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο Kamil Ziegler -Ολο το νέο δ.σ. [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο 51χρονος Καμίλ Ζίγκλερ, στέλεχος του ομίλου PPF.

Ο Τσέχος μάνατζερ που θα πλαισιωθεί σε λειτουργικό επίπεδο από στενούς συνεργάτες του θεωρείται άριστος γνώστης του κλάδου καθώς συμμετείχε στο εγχείρημα απόκτησης της τσεχικής εταιρείας τυχερών παιχνιδιών SAZKA από το PPF και τον επενδυτικό όμιλο KKCG του Τσέχου Karel Komarek, μετόχου του Emma Delta.

Αναλυτικά, το διοικητικό συμβούλιο στην 38η Συνεδρίασή του της 11ης Οκτωβρίου, μετά την παραίτηση των μελών του, κ.κ. Παναγιώτη Κολιοπάνου του Φιλίππου, Δέσποινας Λασκαρίδου του Σάββα, Επαμεινώνδα Λεκέα του Ιωάννη, Θεοφάνη Μουστακάτου του Εμμανουήλ, Γρηγορίου Φελώνη του Βασιλείου, Γεωργίου Συμεωνίδη του Χρήστου και Ευθυμίας Χαλάτση του Χαραλάμπους, εξέλεξε σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων τους κ.κ. Kamil Ziegler, Pavel Horak, Michal Houst, Γεώργιο Μελισανίδη, Χρήστο Κοπελούζο, Pavel Saroch, Igor Rusek και συγκροτήθηκε σε Σώμα.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο στην 39η αυτόκλητη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της 11ης Οκτωβρίου, μετά την παραίτηση των Μελών του, κ.κ. Κωνσταντίνου Λουρόπουλου του Γεωργίου, Στέφανου Παντζόπουλου του Γιαννούλη και Κωνσταντίνου Φουλίδη του Ιωάννη, εξέλεξε σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων, τους κ.κ. Konstantin Yanakov, Marco Sala, Rudolf Jurcik.

Στη συνέχεια το Δ.Σ ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα, ως ακολούθως:

1. Kamil Ziegler - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
2. Σπύρος Φωκάς - Αντιπρόεδρος Α', Μη Εκτελεστικό Μέλος
3. Pavel Horak - Αντιπρόεδρος Β', Μη Εκτελεστικό Μέλος
4. Michal Houst - Εκτελεστικό Μέλος
5. Γεώργιος Μελισανίδης - Μη Εκτελεστικό Μέλος
6. Xρήστος Κοπελούζος - Μη Εκτελεστικό Μέλος
7. Pavel Saroch - Μη Εκτελεστικό Μέλος
8. Konstantin Yanakov - Μη Εκτελεστικό Μέλος
9. Marco Sala - Μη Εκτελεστικό Μέλος
10. Igor Rusek - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
11. Rudolf Jurcik - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Τέλος, σημειώνεται πως οι ανωτέρω αποφάσεις θα ανακοινωθούν, στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ