«Σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης» για τον αγώνα της Εθνικής- Δεν θα αφήσουν να αναρτηθούν ναζιστικά πανό - iefimerida.gr

«Σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης» για τον αγώνα της Εθνικής- Δεν θα αφήσουν να αναρτηθούν ναζιστικά πανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξονυχιστικοί θα είναι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με την Σλοβενία, προκειμένου να εντοπιστούν πανό με ναζιστικό περιεχόμενο.

Η διοίκηση της ΕΠΟ, προκειμένου να μην βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με το ντροπιαστικό γεγονός να υψωθούν και πάλι φιλοναζιστικά πανό, ή ακραίες συμπεριφορές όπως ναζιστικοί χαιρετισμοί, έθεσε το θέμα υπ' όψιν της ΕΛ.ΑΣ και ζήτησε ειδικά μέτρα και αυξημένους ελέγχους για να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά, αναφέρουν τα Νέα.

φωτογραφία: Τα Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ