Η Ιερά Σύνοδος για την δολοφονία Φύσσα: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του -Καταδικάζουμε την βία από όπου και εάν προέρχεται» - iefimerida.gr

Η Ιερά Σύνοδος για την δολοφονία Φύσσα: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του -Καταδικάζουμε την βία από όπου και εάν προέρχεται»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το θέμα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και την ακροδεξιά βία τοποθετήθηκε για πρώτη φορά η Ιερά Σύνοδος, η οποία ωστόσο απέφυγε να κατονομάσει την Χρυσή Αυγή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ιερά Σύνοδος «συλλυπείται την οικογένεια του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα και εύχεται υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού» και καταδικάζει ταυτόχρονα «κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν προέρχεται», αναφέρει το εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων Δόγμα.

Κλείνοντας, η Ιερά Σύνοδος σημειώνει πως «θεωρεί ότι το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα διαθέτει ασφαλείς δικλείδες προστασίας του» και υπενθυμίζει ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες ανεξαιρέτως οφείλουμε να διατηρήσουμε σε κάθε περίπτωση την εθνική μας ενότητα και την εφαρμογή των Νόμων του Κράτους μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ