Το ΚΚΕ καταγγέλλει: Τα τάγματα εφόδου ξανάρχισαν τις επιθέσεις -Εσπασαν το αυτοκίνητο γυναίκας μέλους μας - iefimerida.gr

Το ΚΚΕ καταγγέλλει: Τα τάγματα εφόδου ξανάρχισαν τις επιθέσεις -Εσπασαν το αυτοκίνητο γυναίκας μέλους μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από περίπου 15 ακροδεξιούς κουκουλοφόρους καταγγέλλει το ΚΚΕ ότι δέχθηκε μέλος του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι γνωστή για την αντιφασιστική της δράση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος, η επίθεση εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της περασμένης Τετάρτης όταν περίπου 15 κουκουλοφόροι έσπασαν το αυτοκίνητο της γυναίκας που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της στην Τούμπα αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ το μέλος του ΚΚΕ γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση των ενοίκων της περιοχής της.

Οπως τονίζει το Εθνος, η εν λόγω γυναίκα συμμετείχε την προηγούμενη ημέρα σε αφισοκόλληση για την εκδήλωση προβολής αντιφασιστικής ταινίας και ενδεχομένως να στοχοποιήθηκε.

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ αναφέρει πως «Για ακόμη μια φορά αναδεικνύεται το πραγματικό πρόσωπο της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Η ομάδα των θρασύδειλων φασιστοειδών με τις κουκούλες πήραν αποστομωτική απάντηση από το λαό της συνοικίας μας, που τους εμπόδισε μαζικά και δυναμικά για τα χειρότερα και τους σταμάτησε. Είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση, οργανώνει και εκτελεί εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού-λαϊκού κινήματος, διασυνδέεται με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και ειδικά των δυνάμεων καταστολής, διαπλέκεται με μαφιόζικα και άλλα εγκληματικά κυκλώματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση-καταγγελία της Τ.Ο. Κεντρικής-Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ