Ακριβαίνει η βόλτα με το γαϊδουράκι στην Σαντορίνη -Θα αυξηθεί 60% το 2014 - iefimerida.gr

Ακριβαίνει η βόλτα με το γαϊδουράκι στην Σαντορίνη -Θα αυξηθεί 60% το 2014

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρό πρόβλημα στο τουριστικό πλάνο της Σαντορίνης έχει προκαλέσει η απόφαση να αυξηθεί η τιμή του τελεφερίκ κατά 25% το 2014, αλλά και της παραδοσιακής βόλτας με γαϊδουράκι κατά 60% από το 2014.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Ημιονηγών Θήρας αποφάσισε να αυξήσει την τιμή από 5 ευρώ σε 8 για το 2014 στις βόλτες με το γαϊδουράκι, λόγω κατασκευής καινούργιων εγκαταστάσεων υποδοχής στο λιμάνι.

Από την πλευρά του, το ίδρυμα «Λούλας και Ευάγγελου Νομικού» που έχει δωρίσει και το τελεφερίκ στον δήμο Θήρας, με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, αναφέρει ότι θα υπάρξει αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, οι οποίες παρέμεναν σταθερές επί επτά χρόνια, παρά το αυξανόμενο λειτουργικό κόστος και τις αυξήσεις του ΦΠΑ, για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας και συντηρήσεως του τελεφερίκ και των κοινωφελών σκοπών του ιδρύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ