Ασμουσεν κατά ΔΝΤ για το ελληνικό «κούρεμα»: Δεν πρόκειται να χάσουν τίποτα γι' αυτό επιμένουν- Παίζουν με τα λεφτά των άλλων - iefimerida.gr

Ασμουσεν κατά ΔΝΤ για το ελληνικό «κούρεμα»: Δεν πρόκειται να χάσουν τίποτα γι' αυτό επιμένουν- Παίζουν με τα λεφτά των άλλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη κριτική στο ΔΝΤ για την πρόταση του περί «κουρέματος» του ελληνικού χρέους άσκησε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΔΝΤ Γιοργκ Ασμουσεν, ο οποίος κατηγόρησε το Ταμείο πως προωθεί αυτή τη λύση γιατί πρόκειται «για τα λεφτά των άλλων».

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ασμουσεν εκδήλωσε την διαφωνία του με την άποψη του ΔΝΤ και πρόσθεσε ότι είναι εύκολο για το Ταμείο να προωθεί τη λύση αυτή γιατί, όπως τόνισε, «μιλάει για τα λεφτά των άλλων», σημειώνοντας μάλιστα ότι την ίδια στιγμή το ΔΝΤ έχει διασφαλίσει ότι «θα πάρει στο ακέραιο πίσω» τα χρήματα που δάνεισε στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ