Ο απαγωγέας του Κλίβελαντ είναι πιθανό να κρεμάστηκε «κατά λάθος» -Από αυτο-ερωτική ασφυξία - iefimerida.gr

Ο απαγωγέας του Κλίβελαντ είναι πιθανό να κρεμάστηκε «κατά λάθος» -Από αυτο-ερωτική ασφυξία

Ο απαγωγέας του Κλίβελαντ είναι πιθανό να κρεμάστηκε «κατά λάθος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O θάνατος του απαγωγέα του Κλίβελαντ Αριέλ Κάστρο είναι πιθανό να μην οφείλεται σε αυτοκτονία, σύμφωνα με τους αξιωματικούς. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση, είναι πιθανό να πνίγηκε κατά λάθος, κατά τη διάρκεια αυτο-ερωτικής ασφυξίας.

Ο Κάστρο ανακαλύφθηκε στο κελί του στις 3 Σεπτεμβρίου να κρέμεται από το παράθυρο του κελιού του με ένα σεντόνι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του. Ο θάνατός του είχε θεωρηθεί εξαρχής αυτοκτονία .

Η νέα έκθεση ωστόσο αποκαλύπτει ότι ο Κάστρο πέθανε με το παντελόνι και το εσώρουχό του κατεβασμένα μέχρι τους αστραγάλους του, γεγονός το οποίο ενισχύει την υπόθεση περί αυτο-ερωτικής ασφυξίας.

Επίσης οι υπάλληλοι των φυλακών δεν βρήκαν σημείωμα αυτοκτονίας στο κελί, ενώ η έρευνα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του δεν κατέδειξε πως ο Κάστρο είχε τάσεις αυτοχειρίας.

Οσο για τις συνθήκες θανάτου του, η έρευνα απέδειξε πως οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που έπρεπε να ελέγχουν το κελί του Κάστρο δεν πέρασαν από το κελί του το βράδυ πριν το θάνατό του και πλαστογράφησαν τα ημερολόγια ελέγχων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ