Συνελήφθη αστέρας του NBA γιατί γρονθοκόπησε μία γυναίκα - iefimerida.gr

Συνελήφθη αστέρας του NBA γιατί γρονθοκόπησε μία γυναίκα

Συνελήφθη σταρ του NBA γιατί γρονθοκόπησε μία γυναίκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένοι είναι οι φαν του NBA μετά την ανακοίνωση ότι ο σταρ των Oklahoma City Thunder, Κέντρικ Πέρκινς συνελήφθη την Πέμπτη, επειδή γρονθοκόπησε μία γυναίκα έξω από κλαμπ στο Τέξας.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 28χρονος Πέρκινς και ο εξ' αγχιστείας αδελφός του Κουίνσι Αλπποου, βρίσκονταν έξω από το κλαμπ Νοξ στην κομητεία Χάρις του Τέξας, όταν ξεκίνησε μία φιλονικία, με μία γυναίκα ονόματι Μικέτα Κότον.

Η Κότον ισχυρίζεται ότι οδηγούσε το αμάξι της και ξαφνικά η ξαδέλφη του μπασκετμπολίστα της επιτέθηκε και σύντομα ακολούθησε και ο ίδιος ρίχνοντας της γροθιά στο πρόσωπο.

ΟΙ μάρτυρες επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της Κότον και τώρα η αστυνομικοί που εξέταζαν την υπόθεση αποφάσισαν ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να κατηγορηθεί ο Πέρκινς για την επίθεση. Ετσι ο σταρ του παρκέ συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε 1.000 δολάρια εγγύηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ