Δημοτικός σύμβουλος της ΧΑ στην Αθήνα «έμεινε» από απουσίες - Ισχυριζόταν ότι φοβόταν για τη ζωή του - iefimerida.gr

Δημοτικός σύμβουλος της ΧΑ στην Αθήνα «έμεινε» από απουσίες - Ισχυριζόταν ότι φοβόταν για τη ζωή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αδικαιολόγητες απουσίες από τις συνεδριάσεις του δήμου Αθηναίων εγκαλείται ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Γιάννης Βουλδής.

Οι εξηγήσεις που έδωσε, δεν έπεισαν το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων πως έκρινε τις απουσίες του ως αδικαιολόγητες.

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο κ. Βουλδής έχει αποστείλει επιστολή στην οποία υποστήριζε ότι απέχει των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβούλιου, διότι απειλείται η ασφάλειά του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων πρότεινε να ληφθεί απόφαση για το αδικαιολόγητο των απουσιών του.

Παίρνοντας το λόγο, ο κ. Νίκος Σοφιανός από τη Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να αποφασισθεί η αφαίρεση των προνομίων, των οποίων χαίρει ο κ. Βουλδής ως δημοτικός σύμβουλος. Κατήγγειλε επίσης ότι σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, ο χώρος που του έχει παραχωρηθεί από το δήμο εμπλέκεται στην παράνομη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αρμυράς τόνισε χαρακτηριστικά: «Να τον πετάξουμε έξω. Δεν είναι δυνατόν να παίρνει κονδύλια και χώρο του δήμου ένας άνθρωπος που εμπλέκεται σε δικογραφία για δράση εγκληματικής οργάνωσης».

Σημειώνεται ότι όταν κρίνονται αδικαιολόγητες οι απουσίες ενός δημοτικού συμβουλίου παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της έκπτωσής του από το αξίωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ