Τα νούμερα τηλεθέασης της «πειρατικής ΕΡΤ» παρουσίασαν οι πρώην εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης - iefimerida.gr

Τα νούμερα τηλεθέασης της «πειρατικής ΕΡΤ» παρουσίασαν οι πρώην εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εικόνα μιας ΕΡΤ «που δεν έκλεισε ποτέ» παρουσίασαν οι εργαζόμενοι, που παραμένουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Oπως ανέφεραν σε σχετική συνέντευξη Τύπου, «120 μέρες μετά το κλείσιμο η ΕΡΤ παραμένει ανοιχτή». «Μέχρι πότε; Η αξιοπρέπεια δεν έχει χρόνο» απάντησαν στο ερώτημα που έθεσαν οι ίδιοι.

«Από το βράδυ της 11ης Ιουνίου οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνέχισαν αδιάλειπτα να παράγουν ενημερωτικό πρόγραμμα», είπε η δημοσιογράφος Μάχη Νικολάρα, με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ Γιώργο Σαββίδη να σχολιάζει πως «εδώ δεν παράγεται πλέον δημοσιογραφία, εδώ πλέον διδάσκεται δημοσιογραφία».

Οι εργαζόμενοι έδωσαν στοιχεία της «πειρατικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης» βάσει των οποίων προκύπτει ότι είχαν εντός του τετράμηνου διαστήματος παραπάνω από 20 εκατομμύρια «θεάσεις», που αντιστοιχούν σε περί τα 5,3 εκατομμύρια θεάσεις ανά μήνα ή περί τις 167.640 θεάσεις την ημέρα.

«Από την 11η του Ιουνίου, οπότε κι έγινε η καταφανώς αποτυχημένη απόπειρα να μας «μαυρίσουν», η ΕΡΤ έχει αξιοποιήσει τις Νέες Τεχνολογίες και τα Διαδικτυακά Μέσα όσο ποτέ άλλοτε - κι ίσως, όσο ποτέ κανείς άλλος ενημερωτικός οργανισμός στην ιστορία της χώρας», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ