Παραλύουν τα νοσοκομεία της Αττικής την Παρασκευή - Ποιοι εργαζόμενοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - iefimerida.gr

Παραλύουν τα νοσοκομεία της Αττικής την Παρασκευή - Ποιοι εργαζόμενοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλύει από αύριο Παρασκευή ο τομέας της Υγείας καθώς οι εργαζόμενοι οκτώ νοσοκομείων προχωρούν σε κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για τις καταργήσεις-συγχωνεύσεις τμημάτων νοσοκομείων και τις διαθεσιμότητες υγειονομικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων «Ευαγγελισμός», «Πολυκλινική», «Αγία Βαρβάρα», «Άγιος Σάββας», «Πατησίων», «Αμαλία Φλέμινγκ» και το πρώην «7ο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ».

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αττικόν» την ίδια ώρα που οι ειδικευόμενοι γιατροί του εν λόγω νοσοκομείου συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας.

Οι εργαζόμενοι των ανωτέρω ιδρυμάτων θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 7 π.μ. έως τις 11 π.μ., συγκέντρωση στις 9 π.μ. στην πλατεία Μαβίλη και πορεία προς τη Βουλή.

Τις κινητοποιήσεις τους θα συνεχίσουν στις 16 Οκτωβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και στις 12 συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ