Ενας ιδιοκτήτης ποδηλατάδικου ανακάλυψε ξαφνικά πως έχει δισεκατομμυριούχο γιο – Είναι ο εξαφανισμένος πατέρας του Τζεφ Μπέζος - iefimerida.gr

Ενας ιδιοκτήτης ποδηλατάδικου ανακάλυψε ξαφνικά πως έχει δισεκατομμυριούχο γιο – Είναι ο εξαφανισμένος πατέρας του Τζεφ Μπέζος

Ενας ιδιοκτήτης ποδηλατάδικου ανακάλυψε ξαφνικά πως έχει δισεκατομμυριούχο γιο –
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 69 του, ζούσε μία τυπική ζωή των ατόμων της ηλικίας του, περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο κατάστημα ποδηλάτων που έχει στην Αριζόνα. Ολα αυτά, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε μπροστά του ένας δημοσιογράφος και τον ενημέρωσε πως έχει έναν γιο δισεκατομμυριούχο: τον Τζεφ Μπέζος.

Ο Τεντ Γιόργκενσεν είναι ο χαμένος βιολογικός πατέρας του ιδρυτή της Amazon. Μάλιστα, ο 69χρονος δεν είχε ιδέα για το τι έκανε το παιδί που είχε αποκτήσει κάποτε, μέχρι την ημέρα που ο Μπραντ Στόουν, δημοσιογράφος που μάζευε υλικό για το βιβλίο του με θέμα τον Μπέζος, βρήκε τα ίχνη του Γιόργκενσεν.

«Δεν ήξερα πού ήταν, αν είχε καλή δουλειά, αν ζούσε ή αν πέθανε», είπε ο 69χρονος στον δημοσιογράφο, ενώ όταν ο τελευταίος του έδειξε μία φωτογραφία του δισεκατομμυριούχου, την κοίταξε με λύπη και δυσπιστία.

«Δεν ήμουν καλός πατέρας ή σύζυγος», παραδέχθηκε ο Γιόργκενσεν σύμφωνα με το βιβλίο του Στόουν, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αποκαταστήσει τη σχέση του με την οικογένεια του γιου του, ο οποίος δημιούργησε και διαχειρίζεται την Amazon, εταιρεία που αξίζει 140 δισ. δολάρια.

Πηγή: USA Today

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ