Κι όμως έξι στους 10 άνδρες κάνουν πλαστική - Ποιες οι αγαπημένες επεμβάσεις των Ελλήνων [λίστα] - iefimerida.gr

Κι όμως έξι στους 10 άνδρες κάνουν πλαστική - Ποιες οι αγαπημένες επεμβάσεις των Ελλήνων [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι πλαστικές δεν είναι μόνο γυναικείο σπορ αλλά και ανδρικό, αφού όπως αποδεικνύεται από τελευταία έρευνα έξι στα δέκα αγόρια καταφεύγουν στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού.

Βέβαια οι πλαστικές επεμβάσεις δεν γίνονται μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και για ιατρικούς σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν προβλήματα είτε ογκολογικής φύσης, ατυχήματα και δυσμορφίες.

Οπως προκύπτει από την έρευνα που έγινε για λογαριασμό της Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής Χειρουργικής οι πλαστικές επεμβάσεις που προτιμά το ισχυρό φύλο είναι οι εξής:

1. Μύτη

2. Κοιλιά

3. Μεταμόσχευση μαλλιών

4. Αυξητική πέους (κυρίως στις μικρές ηλικίες)

5. Πηγούνι

6. Βλεφαροπλαστική

7. Face lift

Αξίζει, επίσης, να τονιστεί πως οκτώ στους δέκα άνδρες, που καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό, κάνουν λιποαναρρόφηση, ενώ το 50% του συνόλου των επεμβάσεων πραγματοποιείται μετά από προσωπική επιθυμία, το 30% μετά από προτροπή της συντρόφου και το 20% μετά από προτροπή του φιλικού κύκλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ