Παίρνει πίσω τις αποκαλύψεις ο Αγγος – Νέα εκδοχή της απολογίας του Χρυσαυγίτη μάρτυρα στη δολοφονία Φύσσα - iefimerida.gr

Παίρνει πίσω τις αποκαλύψεις ο Αγγος – Νέα εκδοχή της απολογίας του Χρυσαυγίτη μάρτυρα στη δολοφονία Φύσσα

Παίρνει πίσω τις αποκαλύψεις ο Αγγος – Νέα εκδοχή της απολογίας του Χρυσαυγίτη μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα εκδοχή, την τρίτη κατά σειρά, της απολογίας του Γιάννη Αγγου θα πάρουν στα χέρια τους οι ανακριτές την Παρασκευή. Ο Χρυσαυγίτης μάρτυρας της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου, παίρνει πίσω τις αποκαλύψεις που είχε κάνει την Τρίτη.

Τότε ο κατηγορούμενος επί τρεις ώρες απολογήθηκε προφορικά στους ανακριτές. Η συμπληρωματική του απολογία δεν κατεγράφη, αλλά υπήρξε δέσμευση του ίδιου και των συνηγόρων του πως όσα αποκάλυψε θα καταγραφούν στην αίτηση για την άρση των περιοριστικών όρων, που θα καταθέσει την Παρασκευή.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Βήματος, ο άνθρωπος που ήταν παρών στη δολοφονία του Φύσσα, στην τρίτη εκδοχή της απολογίας του θα περιγράψει μόνο πώς έγινε η κινητοποίηση από μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν θα κάνει τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη προφορικά ενώπιον των ανακριτών. Και αυτό παρότι ο ίδιος είχε ζητήσει να εμφανιστεί εκ νέου στους ανακριτές για να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία.

Πηγή: Βήμα
Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ