«Το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω», είχε πει η 46χρονη που αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

«Το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω», είχε πει η 46χρονη που αυτοκτόνησε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ξεπέρασα το πρόβλημά μου, όμως το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω». Αυτά ήταν τα λόγια που είχε πει σε οικείους της η 46χρονη απολυμένη της ΕΡΤ, η οποία χθες το βράδυ έδωσε τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, η άτυχη γυναίκα τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Όπως έλεγε σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, πριν λίγο καιρό είχε ολοκληρώσει την αγωγή που ακολουθούσε και αισθανόταν καλύτερα. Το αιφνιδιαστικό «λουκέτο» στη δημόσια τηλεόραση, ωστόσο, φαίνεται πως ήταν τελειωτικό χτύπημα, το οποίο δεν κατάφερε να αντέξει η εύθραυστη ψυχολογία της.

Η 46χρονη γυναίκα, η οποία ήταν διοικητική υπάλληλος που εργαζόταν αρκετά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση, έχει μία κόρη 20 ετών.

Φίλοι και συγγενείς δε μπορούν να πιστέψουν ότι η 46χρονη επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ συγκλονισμένη είναι και η οικογένεια της ΕΡΤ από τον αιφνίδιο χαμό της.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 16.30, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στα Κοιμητήρια της Θέρμης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ