Οι λύκοι που έγιναν αρνάκια: Γιατί «μαζεύτηκαν» οι βουλευτές της ΧΑ - iefimerida.gr

Οι λύκοι που έγιναν αρνάκια: Γιατί «μαζεύτηκαν» οι βουλευτές της ΧΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο παρελθόν φαίνεται πως ανήκουν οι εικόνες των εξαγριωμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι μετέτρεπαν σε «ρινγκ» την Βουλή φωνάζοντας και προσβάλλοντας τα στελέχη των υπόλοιπων κομμάτων, καθώς όπως φαίνεται έχουν ηρεμήσει αρκετά.

Το καλό «παράδειγμα» της συμπεριφοράς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μετά και το πρόσφατο μπαράζ συλλήψεων, έδωσε στη Βουλή ο άλλοτε χειμαρρώδης βουλευτής Δημήτρης Κοκούτσης, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη πως δεν μπορεί να βρίσκεται «στον ίδιο χώρο παρέα με δολοφόνους και απατεώνες». Ο Δημήτρης Κουκούτσης σε μια προσπάθεια να απαντήσει, δήλωσε πως «εκτός από το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει και αυτό της ευπρέπειας», με αποτέλεσμα να εισπράξει «πληρωμένη» απάντηση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος του είπε: «Χαίρομαι που ανακαλύψατε την ευπρέπεια».

Παράλληλα και η δήλωση της ακροδεξιάς οργάνωσης σχετικά με την τροπολογία περί κατάργησης της χρηματοδότησης της, ήταν πολύ πιο ήπια σε σχέση με άλλες εμπρηστικές απαντήσεις που έχει δώσει στο παρελθόν η Χρυσή Αυγή, καθώς περιορίστηκε απλά στην επισήμανση πως «όταν η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σχέδιο νόμου για την κατάργηση της χρηματοδότησης όλων των κομμάτων, μας είπαν πως κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό».

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Οταν η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σχέδιο νόμου για την κατάργηση της χρηματοδότησης όλων των κομμάτων, μας είπαν πως κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό. Πληρώνουμε την πολιτική μας επιλογή να επιστρέφουμε μέσω κοινωνικών δράσεων στον ελληνικό λαό την κρατική χρηματοδότηση, αντί να την κάνουμε βίλες και πισίνες όπως πράττουν τα ανδρείκελα της κλεπτοκρατίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου»

φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ