Πρόσεχε τι ζητάς από τη Google γιατί θα το πραγματοποιήσει - Υλοποίησε την ιδέα ενός υπαλλήλου που έκανε πλάκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόσεχε τι ζητάς από τη Google γιατί θα το πραγματοποιήσει - Υλοποίησε την ιδέα ενός υπαλλήλου που έκανε πλάκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στην Ελλάδα οι περισσότεροι υπάλληλοι να έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό τους για το εργασιακό τους περιβάλλον. Ωστόσο υπάρχουν κάποια γραφεία πραγματικά αξιοζήλευτα.

Η Google είναι μια εταιρεία φημισμένη για τις ιδανικές της συνθήκες εργασίας, αφού συχνά πυκνά εικόνες από τα σουρεαλιστικά γραφεία της σε όλο τον κόσμο κάνουν το γύρο του διαδικτύου ξετρελαίνοντας κάθε υπάλληλο.

Εκτός όμως από τις άψογες εγκαταστάσεις η εταιρεία φροντίζει τους υπαλλήλους της παρέχοντάς τους ότι επιθυμούν. Και όταν λέμε ό,τι εννοούμε τα πάντα. Κάπως έτσι μια ιδέα ενός υπαλλήλου που ξεκίνησε ως αστείο έγινε πραγματικότητα.

Ο Paul Cowan από την Αυστραλία, συμπληρώνοντας την έκθεση της εταιρίας για τα πιθανά προβλήματα σε κτίρια και τις εγκαταστάσεις, εξέφρασε την επιθυμία του να συνδέσουν τα τρία γραφεία της εταιρείας στην πόλη με υπέργειο σιδηρόδρομο.

Η εταιρία απάντησε σοβαρά πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει όμως λίγες μέρες αργότερα οι υπεύθυνοι κάλεσαν τον υπάλληλο στο γραφείο τους για να του αναφέρουν πως αποφάσισαν τελικά να εγκαταστήσουν ένα εγκαταλελειμμένο monorail (όχι τη γραμμή αλλά μόνο το... βαγόνι) έξω από ένα γραφείο και να το χρησιμοποιήσουν ως ένα ιδιαίτερο meeting room.

Το monorail, όπως αναφέρει το digitallife, κόστισε στη Google περί τις 250.000 δολάρια, με τον Paul Cowan να περιγράφει στο λογαριασμό του στο Google+ την όλη ιστορία και να αναρωτιέται αν, τελικά, δουλεύει σε μία μαγική εταιρεία, κάτι σαν το Willy Wonka Chocolate Factory.

Δείτε ένα timelapse από την τοποθέτηση του monorail στα γραφεία της Google:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ