Οδηγός για τον γυναικείο οργασμό - Εσύ θα «πας» αδιάβαστος; - iefimerida.gr

Οδηγός για τον γυναικείο οργασμό - Εσύ θα «πας» αδιάβαστος;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έχεις ξαπλωμένη δίπλα σου να τρίβεται σαν γάτα έτοιμη να σου παραδοθεί για να τη στείλεις στα ουράνια. Εσύ τι κάνεις; Τι οφείλεις να κάνεις. Kαι το κυριότερο: τι οφείλεις να γνωρίζεις ήδη για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις;

Αυτά τα δύσκολα ζητήματα θίγει διεξοδικά εξαιρετικό παλαιότερο άρθρο της Αλεξάνδρας Χαρίτου στο online περιοδικό oneman.gr, με θέμα το σκοτεινό πρόβλημα που ακούει στο όνομα: γυναικείος οργασμός.

Γράφει:

1. Πως είναι να έρχεστε σε οργασμό; Για εμάς είναι τέλειο.
H Merilyn Monroe είπε κάποτε στον ψυχολόγο της: "Όλα αυτά τα χρόνια που δεν είχα ούτε έναν... τι χαμένα χρόνια. Πώς να στο περιγράψω, εσένα που είσαι άντρας, πως είναι να είσαι γυναίκα; Σκέψου μια λάμπα με διακόπτη έντασης. Όσο την ανάβεις, η λάμπα γίνεται φωτεινή, μετά φωτεινότερη και φωτεινότερη, μέχρι που στο τέλος βγάζει ένα εκτυφλωτικό φως και είναι τελείως αναμμένη. Τόσο καλό είναι".

2. Τι ακριβώς συμβαίνει την ώρα του γυναίκειου οργασμού;
Δεν υπάρχει εκατοστό του κορμιού μας που να μένει αμέτοχο. Άθελά μας σφίγγουμε μυϊκές ομάδες στα χέρια, τα πόδια και το πρόσωπό μας παίρνει τις γνωστές γελοίες "εκφράσεις σεξ" (μοιάζουν πολύ με εκφράσεις πόνου). H αναπνοή επιταχύνεται και οι καρδιακοί παλμοί μπορεί να φτάσουν τους 180/ λεπτό. Κάποιες γυναίκες κοκκινίζουν σε διάφορες περιοχές του σώματός τους. Την ώρα της κορύφωσης, που κρατάει 3 έως 15 δευτερόλεπτα, η σεξουαλική ένταση ελευθερώνεται και ο κόλπος συσπάται.

3. Ξέχασες να αναφέρεις ότι φωνάζετε. Όλες φωνάζετε, έτσι;
Αν πρωταγωνιστούμε σε τσόντα, ναι, όλες φωνάζουμε. Κατά τ' άλλα ο οργασμός δεν είναι συνδεδεμένος με τις φωνητικές μας χορδές και η κάθε μια κάνει ό,τι της βγαίνει φυσικά. Για την ακρίβεια, πολλές γυναίκες, όσο πλησιάζουν, κρατάνε την αναπνοή τους και όταν ολοκληρώνουν απελευθερώνουν την ένταση με μια βαθιά εκπνοή ή έναν αναστεναγμό. Τα βογκητά και οι στριγκλιές δεν είναι στάνταρ στη διαδικασία – αν και πάντα τα χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να υποκριθούμε.

4. Πόση ώρα θέλει μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό;
Σε ένα εξαιρετικό παράδειγμα της λεπτής ειρωνείας της φύσης, μια γυναίκα χρειάζεται κατά μέσο όρο γύρω στα 20' για να έρθει σε οργασμό, σε αντίθεση με έναν άντρα που χρειάζεται περίπου 3'-4'. Ευτυχώς σε αυτά τα 20' συμπεριλαμβάνονται και τα προκαταρκτικά – οπότε χρησιμοποίησέ τα για να καλύψεις το μισό δρόμο.

5. Γιατί ενώ λέτε πως έρχεστε εύκολα σε οργασμό μόνες σας, μαζί μας δυσκολεύεστε τόσο πολύ;
Εσύ γιατί όταν έκανες πρόβα με τον κολλητό σου πως θα ζητήσεις προαγωγή τα είπες τέλεια και όταν έφτασες μπροστά στο διευθυντή τελικά είπες "θέλετε μια ή δύο ζάχαρες στο καφέ;"; Όταν είμαστε μαζί σας, έχουμε άγχος. Άγχος αν σας αρέσουμε, άγχος αν είμαστε καλές στο σεξ, άγχος αν θα καταφέρουμε ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ. Η δική σας αδυναμία (ή αδιαφορία - όπως θες πες το) να μας ικανοποιήσετε, δεν βοηθάει πολύ την κατάσταση. Και κάπως έτσι αφήνουμε τους οργασμούς πίσω στο σπίτι.

Για να διαβάσετε τα υπόλοιπα 15 μυστικά, μεταφερθείτε στη σελίδα του www.oneman.gr, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα Κόλπος οργασμός κλειτορίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ