Ανοιξε το στόμα του από τη φυλακή ο Αγγος και καίει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Φύσσα - iefimerida.gr

Ανοιξε το στόμα του από τη φυλακή ο Αγγος και καίει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Φύσσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς πληροφορίες για το ρόλο των Ταγμάτων Ασφαλείας της Χρυσής, αλλά και για όσα πραγματικά έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα θα δώσει ο Γιάννης Αγγος, ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να «μιλάει» μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου όπου φυλάσσεται, ενώ σήμερα θα υποβάλλει αίτηση για άρση της προσωρινής κράτησής του.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, ο Γιάννης Αγγος «ανοίγει το στόμα του» και καίει τους αυτουργούς και τους ηθικούς αυτουργούς. Περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε και πως κινήθηκε η κινητοποίηση στην καφετέρια Κοράλι, το βράδυ της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Συγκεκριμένα, γράφει το ρεπορτάζ: «Έγινε κινητοποίηση» θα αναφέρει σύμφωνα με έγκυρες πηγές, «για να υπάρξει σύγκρουση... Όχι όμως για να καταλήξει όλο αυτό σε δολοφονία». Στον Γιώργο Ρουπακιά φαίνεται ότι επιρρίπτει ο Ι. Άγγος την εκ προθέσεως δολοφονία. Σε αυτόν και το κίνητρο της ανθρωποκτονίας. Θα αναλύσει πάντως και λεπτομέρειες για τα τάγματα εφόδου. Η απολογία αυτή είναι ίσως από τις πιο σημαντικές, αφού γίνεται από κατηγορούμενο και όχι από προστατευόμενο μάρτυρα. Ο συγκεκριμένος ήταν επί τρεις ώρες την Τρίτη στους ανακριτές κκ. Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα. Είναι βέβαιο ότι ειπώθηκαν πολλά από αυτά που δεν καταγράφονται.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ