«Πνίγηκαν» Πάτρα, Αγρίνιο από τις καταρρακτώδες βροχές -Δεκάδες κλήσεις της πυροσβεστικής - iefimerida.gr

«Πνίγηκαν» Πάτρα, Αγρίνιο από τις καταρρακτώδες βροχές -Δεκάδες κλήσεις της πυροσβεστικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Πάτρα από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τα ξημερώματα την πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Μέχρι στιγμής περισσότερες από δέκα κλήσεις έχει δεχτεί η πυροσβεστική για άντληση υδάτων από σπίτια σε περιοχές όπως η Αγυιά, το Ψαροφάι, η Εγλυκάδα, ο Άγιος Γεώργιος Λάγγουρα.

Δέχτηκε επίσης και δύο κλήσεις από την Κάτω Αχαΐα και μία για κοπή δέντρου στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου. Εντονη νεροποντή έπληξε και το Αγρίνιο με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και κυρίως υπόγεια. Σύμφωνα με αναφορές αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στη γέφυρα του Αχελώου, καθώς η σφοδρή βροχόπτωση έκανε αδύνατη τη διέλευσή της.

Η πόλη της Λαμίας μπορεί να μη γνώρισε τη μανία της νεροποντής, εν τούτοις ο πολύ ισχυρός άνεμος έκοψε δέντρα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ