Απίστευτη προτροπή του δήμαρχου Οινουσσών προς τους πολίτες: Πλυθείτε έρχονται οι τουρίστες - iefimerida.gr

Απίστευτη προτροπή του δήμαρχου Οινουσσών προς τους πολίτες: Πλυθείτε έρχονται οι τουρίστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 της γερμανικής εταιρείας HAPAG LLOYD θα πιάσει στην Εγνούσσα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού μας έχουμε τέτοιαν επίσκεψη. Γι' αυτό καλούμαστε όλοι μαζί να συμμετέχουμε με αλληλεγγύη και μεράκι για το αγαπημένο μας νησί. Πρέπει να φροντίσουμε: Εμφάνισης προσώπων και υπηρεσιών: Επιμελημένη (ξυρισμένοι, καθαροί και ευπρεπώς ενδεδυμένοι)».

Αυτά αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στην... περίεργη ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών ο Δήμαρχος Οινουσσών, Ευάγγελος Αγγελάκος, με αφορμή την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Europa 2.

Ο Δήμος, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της ανάδειξης του νησιού, αντιμετωπίζοντας τους κατοίκους ως «ιθαγενείς», τους ζήτησε μέσω της ανακοίνωσης να αντιμετωπίσουν τους τουρίστες χαμογελαστοί, να είναι ευπρεπώς ντυμένοι και να έχουν ξυριστεί, καθώς, όπως τονίζεται, πρόκειται για τεράστια ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

«Αν οι επισκέπτες μείνουν ευχαριστημένοι θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις. Αν όχι, δεν θα μπει στο πρόγραμμα της εταιρείας και δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Αν αξιοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία, οι συνέπειες μπορεί να μας είναι σημαντικές και επωφελείς. Αν όχι, εμείς οι ίδιοι θα είμαστε υπεύθυνοι και άξιοι της μοίρας μας. Κανείς δεν μας χρωστάει τίποτα. Το βιος μας το κερδίζουμε μόνοι μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μπούμε σε μόνιμο προορισμό της εταιρείας/πλοίου/πλοίων» επισημαίνεται.

Πηγή: thebest.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ