Οι «δολοφόνοι» της συζυγικής κρεβατοκάμαρας - Τι σκοτώνει την ερωτική ζωή [λίστα] - iefimerida.gr

Οι «δολοφόνοι» της συζυγικής κρεβατοκάμαρας - Τι σκοτώνει την ερωτική ζωή [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία πράγματα «σκοτώνουν» την ερωτική ζωή ενός ζευγαριού σύμφωνα με επιστήμονες που αποφάσισαν να βάλουν στο μικροσκόπιό τους τα αίτια των κακών σεξουαλικών σχέσεων.

Οι τρεις «δολοφόνοι» της ερωτικής ζωής των ζευγαριών, σύμφωνα με το iatropedia.gr, είναι οι εξής:

  • Κρύα πόδια

Ερευνα πανεπιστημίου της Ολλανδίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 80% των γυναικών είχαν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία όταν τους επιτράπηκε να φορέσουν κάλτσες, σε σύγκριση με το 50%, που ήταν ξυπόλητες.Ετσι, ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες θα μπορούσαν να βάλουν ξανά «φωτιά» στην ερωτική σας ζωή.

  • (Μη) Καθαριότητα

Ειδικοί αναφέρουν ότι ένα βρώμικο και ακατάστατο υπνοδωμάτιο θα μπορούσε να σκοτώσει τη γυναικεία διάθεση. Αντιθέτως, ένα ευχάριστο περιβάλλον, με την σωστή θερμοκρασία του δωματίου, τις κάνει κάνει να νιώθει ασφαλές και άνετα. Οπώτε, πάρτε σκούπα και αρχίστε να τακτοποιείτε...

  • Η τηλεόραση σκοτώνει το σεξ

Πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Ιταλία διαπίστωσε ότι η είσοδος της τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο συνιστά και το τέλος της ερωτικής ζωής ενός ζευγαριού. Μάλιστα, ως κύριοι «δολοφόνοι» του πάθους ανακηρύχθηκαν οι βίαιες ταινίες και τα διάφορα ριάλιτι. Αλλή έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκπομπές πολιτικής επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο σε ποσοστό 84%. Οπώτε αν θέλετε να πάρει ξανά η κρεβατοκάμαρά σας «φωτιά» απλά βγάλτε από αυτή την τηλεόρασή σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ