Η Ριάνα αντέχει στον πόνο και κάνει τατουάζ με σφυρί [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ριάνα αντέχει στον πόνο και κάνει τατουάζ με σφυρί [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντοχή της στον πόνο δοκίμασε η Rihanna κάνοντας ένα παραδοσιακό maori tatoo με μία ιδιαίτερα οδυνηρή μέθοδο. Η τραγουδίστρια διάλεξε για το νέο απόκτημα στο σώμα της τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη τατουάζ Ιnia Taylor, o οποίος χρησιμοποίησε σφυράκι και καλέμι για να ολοκληρώσει τη δημιουργία του στο δεξί χέρι της Rihanna.

«Κάνουμε το σώμα έργο τέχνης και με τον τρόπο αυτό διατηρούμε την παράδοση και τη γλώσσα ζωντανή. Τα σχέδια που κάνουμε είναι μοναδικά και είναι σχεδιασμένα για τον καθένα χωριστά. Δεν επαναλαμβάνουμε ποτέ το ίδιο σχέδιο», λέει ο Inia Taylor του Moko Ink studio .

Η Ριάνα αντέχει στον πόνο και κάνει τατουάζ με σφυρί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

H Rihanna βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Οι Νεοζηλανδοί είναι γνωστοί για τα εντυπωσιακά maori tatoo που κοσμούν τα σώματα γνωστών εκπροσώπων της χώρας από το χώρο του αθλητισμού και του θεάματος.

Η Ριάνα αντέχει στον πόνο και κάνει τατουάζ με σφυρί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η Ριάνα αντέχει στον πόνο και κάνει τατουάζ με σφυρί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πόνος τατουάζ σφυρί Ριάννα Μαορί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ