«Κρουαζιέρα» σε Ανδρο, Κύθνο, Τζια έκανε τουρκική κορβέτα με το όνομα «Χάλκη» - iefimerida.gr

«Κρουαζιέρα» σε Ανδρο, Κύθνο, Τζια έκανε τουρκική κορβέτα με το όνομα «Χάλκη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κρουαζιέρα» σε πέντε ελληνικά νησιά παραβιάζονταςι τα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ έκανε το πρωί της Τετάρτης επί δύο ώρες τουρκική κορβέτα με το όνομα «Χάλκη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ η κορβέτα κατέβηκε από το Βορειοανατολικό Αιγαίο στις επτά το πρωί και έφτασε μεταξύ Νοτίου Ευβοίας και Ανδρου.

Στη συνέχεια, κινήθηκε νότια-νοτιοδυτικά και πέρασε μεταξύ της Μακρονήσου και της Κέας και εξήλθε από τα χωρικά μας ύδατα δυτικά Ν. Κύθνου στις 9:10.

Πρόκειται για άλλη μία προκλητική παραβίαση των χωρικών μας υδάτων από τουρκικό πολεμικό πλοίο, σε ένα σύμπλεγμα όπου υπάρχουν δεκάδες νησιά.

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και έπλευσε κοντά σε πέντε ελληνικά νησιά: την Εύβοια, την Άνδρο, τη Μακρόνησο, την Κέα και την Κύθνο.

Ο προκλητικός πλους της τουρκικής κορβέτας, γίνεται πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ερντογάν ότι δήθεν οι Ελληνες πρωθυπουργοί εμπαίζουν τους Τούρκους στο θέμα της οικοδόμησης τζαμιού στην Αθήνα και της εκλογής μουφτήδων για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ