Εφοδο ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ. στους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών μετά τη βόμβα στα Πετράλωνα - iefimerida.gr

Εφοδο ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ. στους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών μετά τη βόμβα στα Πετράλωνα

Εφοδο ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ στους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών μετά τη βόμβα στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφοδο στα πρότυπα της επιχείρησης «Χρυσή Αυγή» σε συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να σταματήσει τα κρούσματα βίας, μετά και την τοποθέτηση ισχυρής βόμβας στα Πετράλωνα.Σύμφωνα με την Live Sport, ο Νίκος Δένδιας έχει ήδη προτείνει στον πρωθυπουργό την επιχείρηση-σκούπα σε συνδέσμους. Οπως αναφέρει η εφημερίδας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη δώσει εντολή να ερευνηθούν παλιότερες δικογραφίες για οπαδούς με... γνωστή δράση.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στους αγώνες της Εθνικής

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το Goal, οι αναμετρήσεις της Εθνικής με τη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν έχουν προκαλέσει... συναγερμό στις αρχές, οι οποίες θα λάβουν ειδική μέριμνα προκειμένου να μη δημιουργηθεί θέμα με παρουσία Χρυσαυγιτών. Η ιδιαίτερη προσοχή που θα δοθεί θα είναι στην είσοδο πανό της οργάνωσης μέσω συνδέσμων φιλάθλων της εθνικής ομάδας. Ο πιο γνωστός σύνδεσμος από αυτούς είναι η «Γαλάζια Στρατιά» της οποίας συνιδρυτής υπήρξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ