Ο Τομ Χανκ ομολογεί -γελώντας- ότι πάσχει από διαβήτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τομ Χανκ ομολογεί -γελώντας- ότι πάσχει από διαβήτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απρόσμενη είδηση που έκανε πολλούς θαυμαστές του να «παγώσουν» έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Τομ Χανκς καλεσμένος στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν «Late Show».

Ο διάσημος και πολυβραβευμένος με Όσκαρ 57χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως έμαθε πρόσφατα ότι πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη Τύπου 2. Μάλιστα, όπως υποστήριξε η διάγνωση άργησε περίπου 20 χρόνια.

«Πήγα στους γιατρούς πρόσφατα και μου είπαν ''Γνωρίζεις αυτούς τους υψηλούς δείκτες σακχάρου στο αίμα με τους οποίους ζεις από τότε που ήσουν 36 ετών; Ε, λοιπόν έχεις διαβήτη τύπου 2 νεαρέ μου''», ανέφερε ο Τομ Χανκς, ενώ συμπλήρωσε πως οι γιατροί τον συμβούλεψαν να επιστρέψει στα κιλά που είχε όταν πήγαινε στο σχολείο.

Ο Τομ Χανκ ομολογεί -γελώντας- ότι πάσχει από διαβήτη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός φάνηκα καθησυχαστικός για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει καθώς μίλησε σε μία «ελεγχόμενη» κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ