Προθεσμία για την Δευτέρα πήρε ο συνοδηγός του Ρουπακιά που κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Φύσσα - iefimerida.gr

Προθεσμία για την Δευτέρα πήρε ο συνοδηγός του Ρουπακιά που κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Φύσσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σημειώνεται ότι είχε συλληφθεί και με βάση την παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα 32 άτομα σχετικά με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τη Χρυσή Αυγή.

Ο 32χρονος που ισχυρίστηκε, απολογούμενος στον ανακριτή πριν έξι ημέρες, ότι ενώ του είχε επιβληθεί ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Ωστόσο χθες συνελήφθη ξανά, έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε εις βάρος του η Στ' τακτική ανακρίτρια Πειραιά.

Στη ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο 32χρονος χρυσαυγίτης Γιάννης Καζαντζόγλου ο οποίος βρισκόταν στο αμάξι του Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ο 32χρονος, ο οποίος την πρώτη φορά που συνελήφθη ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει την αστυνομική του ταυτότητα και το κινητό του τηλέφωνο στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά, είχε αφεθεί ελεύθερος ωστόσο συνελήφθη εκ νέου για άμεση συνεργεία στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο 32χρονος υπάλληλος σούπερ-μάρκετ φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ότι ήταν ο συνοδηγός του Γιώργου Ρουπακιά το μοιραίο βράδυ και περιγράφεται ως «ο καραφλός που επιτέθηκε μετά σε άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ» αναφέρει το Βήμα, ωστόσο σήμερα παρουσιάστηκε με...μαλλιά. Την φωτογραφία του την έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος του Βήματος Διονύσης Βυθούλκας.

Η κατάθεση Λαγού και οι τηλεφωνικές συνομιλίες, «έκαψαν» τον 32χρονο

Ενας από τους βασικούς λόγους που οι Αρχές ασχολήθηκαν εκ νέου με τον 32χρονο, είναι η κατάθεση του Γιάννη Λαγού, οποίος ανέφερε πως 0 Καζαντζόγλου είναι «υπεύθυνος πολιτικής δράσης» της Τοπικής Οργάνωσης στη Νίκαια», ενώ σε συνομιλίες από τα κεντρικά της Χρυσής Αυγής, υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον των ακροδεξιών στο πρόσωπο του και τον ρόλο που είχε στην αιματηρή επίθεση στο Κερατσίνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ