Δίωξη για μη υποβολή «πόθεν έσχες» κατά του ψυχιάτρου της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Δίωξη για μη υποβολή «πόθεν έσχες» κατά του ψυχιάτρου της Χρυσής Αυγής

Δίωξη για μη υποβολή «πόθεν έσχες» κατά του ψυχιάτρου της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησαν οι έρευνες της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος στα οικονομικά της ΧΑ και των μελών της και ήδη ασκήθηκε η πρώτη δίωξη στον Κώστας Παρασχάκης, ψυχίατρος, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι.Υπενθυμίζεται πως ο γιατρός φέρεται ότι είχε δώσει πιστοποιητικό στην επίσης υποψήφια του κόμματος και κατηγορουμένη στη μεγάλη υπόθεση, Θέμιδα Σκορδέλη, με το οποίο έπαιρνε αναβολές από άλλη δίκη που εκκρεμεί σε βάρος της, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για μη υποβολή «πόθεν έσχες».

Σύμφωνα με το Εθνος όπως αποκάλυψε η έρευνα του επικεφαλής της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος, αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη, ο ψυχίατρος Κώστας Παρασχάκης δεν είχε υποβάλει δήλωση περιουσιακής κατάστασης για τα έτη 2010, 2011 και 2012.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ