Μητέρα Παύλου Φύσσα: Δολοφόνοι του παιδιού μου είναι και αυτοί που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητέρα Παύλου Φύσσα: Δολοφόνοι του παιδιού μου είναι και αυτοί που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το παιδί μου δεν έφταιξε, δεν προκάλεσε» είπε με τρεμάμενη φωνή εξομολογούμενη ότι «δεν είμαι Σπαρτιάτισσα. Δεν θα ήθελα να θυσιάσω το παιδί μου για να υπάρξει ένα νέο "Πολυτεχνείο"» είπε σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής η μητέρα του Παύλου Φύσσα.Σε συνέντευξη της στην εκπομπή Πρωταγωνιστές είπε «Τον μαχαίρωσε επαγγελματίας». Αυτή ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο γιατρός που της μίλησε.

Παράλληλα μιλώντας για τους δολοφόνους του γιου της η μητέρα του άτυχου Παύλου είπε ότι δεν υπάρχει τιμωρία για αυτό που έκαναν προσθέτοντας ότι το μόνο που θέλει είναι «να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να μην έχει γίνει αυτό». «Κάποια στιγμή εύχομαι να συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει και να πεθάνουν από τις τύψεις τους» συνέχισε η τραγική μητέρα.

Και πρόσθεσε: «Δολοφόνοι είναι και αυτοί που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή. Δεν γίνεται να μην γνώριζαν τι είναι αυτοί σε μια τέτοια χώρα όπως η δίκη μας».

Πατέρας Παύλου Φύσσα: Ο γιος μου ήταν μάγκας

Από την πλευρά του ο πατέρας του περιέγραψε τον γιο του ως «μάγκα που πλήρωσε το τίμημα του να είσαι μάγκας» αφού δεν ήθελε να τον δουν οι φίλοι του να τρέχει (σ.σ. αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ) κατηγορώντας για τη δολοφονία του Παύλου «όχι αυτόν που είχε το μαχαίρι, αλλά εκείνον που του το έδωσε». Μιλώντας, δε, για τον γιο του αναφέρει μια φράση που του είχε πει παλαιότερα: «φοβάμαι ότι θα πεθάνω νέος και γι' αυτό τα κάνω όλα γρήγορα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ