Δίκη του πρόταση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Δίκη του πρόταση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δική του πρόταση για την κρατική χρηματοδότηση θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ την οποία και θα παρουσιάσει την Πέμπτη στη Διάσκεψη των Προέδρων, δια του γραμματέα της ΚΟ Νίκου Βούτση και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Παναγιώτη Λαφαζάνη .

Η απόφαση ελήφθη μετά από δύο πολύωρες διαδοχικές συσκέψεις του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, παρουσία και επιφανών συνταγματολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο της Κουμουνδούρου, η πρόταση θα κινείται στο πλαίσιο όσων είχε περιγράψει προ ημερών ο κ.Βούτσης, ο οποίος είχε κάνει λόγο για συνολική εξέταση όλων των πτυχών του θέματος, αλλά και ακριβή περιγραφή των αδικημάτων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να μη δημιουργηθεί προηγούμενο που θα οδηγήσει σε τυχόν διώξεις στελεχών άλλων πολιτικών κομμάτων στο μέλλον.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ από αύριο θα επιχειρήσει και διερευνητικές επαφές με τα άλλα κόμματα, σε μια προσπάθεια διαβούλευσης η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην από κοινού ψήφιση της πρότασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ