Δέσμευση Σαμαρά από την Ιερουσαλήμ: «Θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου» - iefimerida.gr

Δέσμευση Σαμαρά από την Ιερουσαλήμ: «Θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μηδενική ανοχή στον νεοναζισμό, θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου», διακήρυξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του ελληνο - ισραηλινού επιχειρηματικού φόρουμ στην Ιερουσαλήμ.

Ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε το «νεοναζιστικό κόμμα ντροπή για οποιαδήποτε χώρα» και για την Ελλάδα που έχασε το 10% του πληθυσμού της κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Σήμερα ,όμως, υπογράμμισε, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στην φυλακή, πολλά στελέχη της έχουν συλληφθεί και η Δημοκρατία με σεβασμό στους νόμους, απέδειξε ότι είναι ισχυρότερη από τον εξτρεμισμό.

Ανάλογο ήταν το μήνυμα του Πρωθυπουργού και κατά τη συνάντησή του νωρίτερα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες. «Θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της», τόνισε, ενώ από την πλευρά του ο κ. Πέρες τον συνεχάρη για τις προσπάθειες αντιμετώπισης του νεοναζισμού λέγοντας ότι καλώς δεν άφησε να σπιλώσουν της ιστορία της δημοκρατικής χώρας.

Δέσμευση Σαμαρά από την Ιερουσαλήμ: «Θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ