Χαρίζουν σεξουαλικά παιχνίδια σε δημοσίους υπαλλήλους στις ΗΠΑ – Για να απασχολούνται όσο κρατά το «λουκέτο» - iefimerida.gr

Χαρίζουν σεξουαλικά παιχνίδια σε δημοσίους υπαλλήλους στις ΗΠΑ – Για να απασχολούνται όσο κρατά το «λουκέτο»

Εταιρεία χαρίζει σεξουαλικά παιχνίδια σε δημοσίους υπαλλήλους στις ΗΠΑ – Για να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απλετο ελεύθερο χρόνο- δυστυχώς για εκείνους- έχουν οι Αμερικανοί δημόσιοι υπάλληλοι για όσο κρατά το περίφημο «λουκέτο». Μία εταιρεία όμως βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να τους κρατήσει απασχολημένους. Τους μοιράζει σεξουαλικά παιχνίδια!

Ηδη η διανομή των δονητών ξεκίνησε, με την εταιρεία να ισχυρίζεται πως μοιράζει τουλάχιστον 200 καθημερινά, με 600 να έχουν ήδη διατεθεί. Μάλιστα η συγκεκριμένη επιχείρηση δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να μοιράζει τα σεξουαλικά παιχνίδια, ακόμη κι αν το «λουκέτο» στο δημόσιο τομέα κρατήσει ως το Δεκέμβριο.

Η εταιρεία δεν ζητά επιβεβαίωση για το αν η παραγγελία γίνεται πράγματι από δημόσιο υπάλληλο, αλλά επισημαίνουν στην ιστοσελίδα τους ότι το... κάρμα θα «περιποιηθεί» όσους προσπαθήσουν να τους εξαπατήσουν.

Πηγή: Huffington Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ