Kασιδιάρης: Γελάει ο ελληνικός λαός με τα σφαγμένα αρνιά και τα τανκς στη Βουλή - iefimerida.gr

Kασιδιάρης: Γελάει ο ελληνικός λαός με τα σφαγμένα αρνιά και τα τανκς στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «ψευδομάρτυρες» και για «γελοιότητες» έκανε λόγο το μεσημέρι της Τρίτης ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στη Βουλή στη σκιά των δραματικών αποκαλύψεων για τη δράση της οργάνωσης, επιχειρώντας να αμφισβητήσει τις κατηγορίες σε βάρος του ίδιου και των άλλων συγκατηγορούμενών του.

«Το σύστημα έχει γελοιοποιηθεί με τους ψευδομάρτυρες που χρησιμοποιεί: Ο ένας έχει κατηγορηθεί για τον βιασμό της κόρης του και ο άλλος μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρεία. Τα πλήρη στοιχεία (για τους δύο μάρτυρες) θα δοθούν στον ανακριτή. Ο ελληνικός λαός γελάει με τις γελοιότητες για σφαγεία, χιλιάδες όπλα και τανκς στη Βουλή. Αυτό είναι ένα σχέδιο που όπως αποκάλυψε ο Ρουπακιώτης έχει δοθεί στον Σαμαρά από Αμερικάνους» ισχυρίστηκε ο κ. Κασιδιάρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ