Η Δούκισσα Νομικού θα φορέσει παπούτσια χορού [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Δούκισσα Νομικού θα φορέσει παπούτσια χορού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι celebrities είναι 14, επομένως θα δούμε 14 ζευγάρια.Πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου κάνει το ριάλιτι χορού του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars 4» και παρουσιάστρια φέτος θα είναι η σέξι Δούκισσα Νομικού.Εκτός κριτικής επιτροπής θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ στο green room θα απολαύσουμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Ant1: «Το Dancing with the stars 4 κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του δημοφιλέστερου show της ελληνικής τηλεόρασης. Οι 14 celebrities είναι έτοιμοι για τις επίπονες χορευτικές δοκιμασίες, οι κριτές παίρνουν θέση και στο πλατό... οι προβολείς ανάβουν... Το show που καθιερώθηκε ως η αγαπημένη κυριακάτικη τηλεοπτική συνήθεια επιστρέφει ακόμα πιο συναρπαστικό και γεμάτο εκπλήξεις».

Η Δούκισσα Νομικού θα φορέσει παπούτσια χορού [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ