Συνταγή για αφράτα μπιφτεκάκια με δυόσμο και γλυκιά πάπρικα [εικόνες]

Πρόκειται τελικά για τη δυσκολότερη συνταγή, σίγουρα. Αδύνατο να πετύχει κάποιος μπιφτέκια ζουμερά και νόστιμα, ακόμη κι αν τα παρασκευάζει με τον καλύτερο κιμά, πάντα υπάρχει ένα ψεγάδι. Μετά από πολλές προσπάθειες, προτείνουμε στη συνταγή να προστίθεται δυόσμος, ρίγανη και πάπρικα γλυκιά. Για να δούμε.


Υλικά

Εκτέλεση

Ενας καλός τρόπος για να καταψύξουμε τα μπιφτέκια είναι να τοποθετούμε μεταξύ τους λαδόκολα, δεν κολάνε ποτέ.

Γάλλοι και άλλοι ευρωπαίοι τρώνε το μπιφτέκι τους «κόκκινο», άψητο στη μέση. Καμία σχέση με τους αμερικανούς που τρώνε το μπέργερ τους καμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μπιφτέκια δυόσμος πάπρικα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ