Λέσχη αντρών το Google+ - iefimerida.gr

Λέσχη αντρών το Google+

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι φοβούνται τα κορίτσια και δεν μπαίνουν Google+; Δεν βρίσκουν πρόσκληση ή απλά διστάζουν;

Όπως μαθαίνουμε από πρόσφατες έρευνες τα τρία τέταρτα και παραπάνω των χρηστών του Google+ είναι άντρες. Τα socialstatistics ανακοίνωσε ότι το 86,8% των χρηστών είναι άντρες ενώ το ποσοστό των αντρών χρηστών φτάνει το 73,7% σε έρευνα του FindPeopleOnPlus.

Social Media , καψιμί ή gay forum;

Σύμφωνα με το FindPeopleOnPlus το 95% των χρηστών του Google Plus «ψάχνουν ταίρι» ενώ 25.000 δηλώνουν single. Στον αντίλογο 19.000 είναι παντρεμένοι και 12,000 είναι δεσμευμένοι. Ωστόσο το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών προτιμά να μην δηλώσει την κατάσταση των ερωτικών του.

Μία πρώτη εξήγηση για το φαινόμενο της ανδροκρατίας στους κύκλους του Google Plus είναι το γεγονός ότι το 60% των χρηστών του μέχρι στιγμής είναι προγραμματιστές δικτύων και λογισμικών και γενικότερο καταπιάνονται επαγγελματικά στο τομέα των πολυμέσων. Αυτή ήταν άλλωστε και η αρχική βλέψη του Google Plus, να δημιουργήσει ένα χώρο συνεύρεσης τεχνολογικάριων, geeks κλπ, έναν κύκλο φίλων. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα αναμένεται να αλλάξει η κατάσταση, τηρώντας τις αναλογίες 50-50 , ανδρών και γυναικών, που έχει και ο βασικός ανταγωνιστής, το Facebook.

Προς το παρόν πάντως η Google αναμένεται να σταματήσει να επιβάλλει τη δήλωση φύλου στους χρήστες, δυσκολεύοντας έτσι τις σχετικές έρευνες και τα σχόλια περί ιντερνετιακής φαλλοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Google+ Google plus φαλλοκρατία Αλίκη nerds geeks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ