Αθωώθηκε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Κομοτηνής - iefimerida.gr

Αθωώθηκε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Κομοτηνής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώος μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, Νίκος Τσουμαρέλης.

Ο κ. Τσουμαρέλης, βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης είχε συλληφθεί το πρωί της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή να μεταφέρει κοντάρια και σημαίες από τα γραφεία της οργάνωσης.

Μετά την ακροαματική διαδικασία, την εξέταση των μαρτύρων αλλά και την παράθεση των γεγονότων από πλευράς του συνηγόρου υπεράσπισης του κ. Ν.Τ. το Δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση του κατηγορουμένου.

«Το γενικότερο κλίμα Μακαρθισμού που βιώνει η ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες άγγιξε και την Τ.Ο. Κομοτηνής με την σύλληψη του Γραμματέα, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικολάου, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής και στην οικεία του. Τα πειστήρια που οδήγησαν τον Γραμματέα στο δικαστήριο με την διαδικασία του Αυτοφώρου, ήταν ένα ξύλινο κοντάρι με ελληνική σημαία και ένα ακόμη κοντάρι, τα οποία ευρέθησαν εντός των γραφείων» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Τ.Ο. Χ.Α. Κομοτηνής, αμέσως μετά την αθώωση του Γραμματέα της στην Κομοτηνή. Παράλληλα, μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «απορία ΟΛΩΝ ήταν αν η ελληνική σημαία ΗΔΗ διώκεται ή αν ο νόμος ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ συμπεριλαμβάνει και χαρακτηρίζει ως όπλο το κοντάρι της. Η πανηγυρική αθώωση του συναγωνιστή επανέφερε κάποιες ιδέες που οι Έλληνες Εθνικιστές σεβόμαστε και τιμούμε όπως η Δικαιοσύνη. Τις οποίες ιδέες δυστυχώς καταστρατηγούν οι πολιτικοί ταγοί αυτού του τόπου στην απέλπιδα προσπάθειά τους να παραμείνουν στην εξουσία, ξεπουλώντας τα πάντα στους ξένους δυνάστες-δανειστές».

Στην Κομοτηνή μία ημέρα πριν από τη σύλληψη του κ. Τσουμαρέλη στα χέρια της Αστυνομίας είχε πέσει ένας εν ενεργεία στρατιωτικός ΕΠΟΠ στην κατοχή του βρέθηκε ένα γκλοπ. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας πρόκειται για μέλος της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ