Οσοι δεν υπέβαλαν τα δικαιολογητικά που ζήτησε η Εφορία χάνουν την επιστροφή φόρου -Κάποιοι θα κληθούν να πληρώσουν κιόλας - iefimerida.gr

Οσοι δεν υπέβαλαν τα δικαιολογητικά που ζήτησε η Εφορία χάνουν την επιστροφή φόρου -Κάποιοι θα κληθούν να πληρώσουν κιόλας

Οσοι δεν υπέβαλαν τα δικαιολογητικά που ζήτησε η Εφορία χάνουν την επιστροφή φόρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον κίνδυνο να χάσουν τη δικαιούμενη επιστροφή φόρου, αλλά και να κληθούν να πληρώσουν επιπρόσθετα πρόστιμα, αντιμετωπίζουν όσοι δεν μερίμνησαν να στείλουν στις αρμόδιες ΔΟΥ τα απαραίτητα δικαιολογητικά που τους είχαν ζητηθεί. Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου.Με εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, ορίζεται πως για τις χρεωστικές δηλώσεις θα προχωρά η εκκαθάριση και θα προσδιορίζονται οι αναλογούντες φόροι.

Όσοι δεν υπέβαλαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα παραμείνουν στην αναμονή μέχρι να προσέλθουν στις εφορίες για να υποβάλουν τα δικαιολογητικά.

Συνολικά, από τους 343.000 φορολογουμένους, οι οποίοι εκλήθησαν απο τις εφορίες για την υποβολή δικαιολογητικών, οι 117.000 έχουν αγνοήσει την υποχρέωση τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ