Στιγμές από τον Αγιασμό στη Βουλή που δεν είδατε ποτέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στιγμές από τον Αγιασμό στη Βουλή που δεν είδατε ποτέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μέρα μετά τον Αγιασμό που έγινε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να κερδίζουν την προσοχή, ο φωτογραφικός φακός του Μενέλαου Μυρίλλα και του Παναγιώτη Τζάμαρου, αποκαλύπτουν μοναδικές στιγμές και στιγμιότυπα από τον Αγιασμό με πρωταγωνιστές βουλευτές, εργαζόμενους της Βουλής και τη διάθεση της μέρας.

Οι φωτογραφίες του fosphotos εστιάζεουν σε πηγαδάκια, αγγίγματα, αινιγματικά και γοητευτικά χαμόγελα όπως αυτό της Ολγας Κεφαλογιάννη, ανέμελους δρασκελισμούς σαν αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη, αμήχανες ματιές όπως αυτή του Αλέξη Τσίπρα, συντονισμένοι... σταυροί σαν σε χορογραφία, αστεία μέχρι δακρύων, όπως αυτά μεταξύ του Κώστα Τζαβάρα και Νίκου Δένδια. Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέγαν οι Κινέζοι; Μάλλον είχαν δίκιο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ