Προς άρση ασυλίας και του χρυσαυγίτη βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου - iefimerida.gr

Προς άρση ασυλίας και του χρυσαυγίτη βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για λειτουργία παράνομου ραδιοσταθμού στη Λάρισα, αναμένεται να ζητηθεί από την Βουλή η άρση ασυλίας του Λαρισαίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.

Πρόκειται όπως επισήμανε ο ίδιος στην εφημερίδα «Ελευθερία» για μια υπόθεση που χρονολογείται την περίοδο 2008-2009 όταν ο ίδιος ως ραδιοερασιτέχνης είχε σπίτι του κεραία και πομπό με τον οποίο συνομιλούσε με άλλους ραδιοερασιτέχνες.«Έγινε καταγγελία από γείτονα ότι ενοχλούσα με παρεμβολές και δεν μπορούσε να δει καλά τηλεόραση. Εγώ βέβαια είχα άδεια και πτυχίο ραδιοερασιτέχνη. Ήρθε η αρμόδια υπηρεσία για έλεγχο και τα στοιχεία του ελέγχου απέδειξαν ότι δεν φταίω και ότι τέλος πάντων δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Τα στοιχεία αυτά τα έχω και θα τα καταθέσω στη Βουλή...» λέει στην τοπική εφημερίδα Ελευθερία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.Του είχαν σπάσει το μαγαζί ζωοτροφών

Tην καταστροφή του μαγαζιού του κατήγγειλε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ο οποίος ισχυρίστηκε πως μετά το φονικό του Παύλου Φύσσα δεχόταν απειλές κατά της ζωής του.
Όπως αναφέρει ο βουλευτής άγνωστοι έσπασαν με πέτρες τη βιτρίνα του καταστήματος ζωοτροφών που διατηρεί με τον πατέρα του στη Λάρισα. Ο κ. Αλεξόπουλος κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, ενώ αναφέρθηκε και σε μια σειρά απειλητικών τηλεφωνημάτων τα οποία δέχτηκαν τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ