Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού θέλει το ΠΑΣΟΚ για τους συνδέσμους φιλάθλων -Υπάρχουν φόβοι για διείσδυση της Χ.Α. σε οπαδούς - iefimerida.gr

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού θέλει το ΠΑΣΟΚ για τους συνδέσμους φιλάθλων -Υπάρχουν φόβοι για διείσδυση της Χ.Α. σε οπαδούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχία για την επέκταση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία και στα γήπεδα επικρατεί στην κυβέρνηση, με το ΠΑΣΟΚ να προσπαθεί να συντονίσει τις ενέργειες για την καταπολέμηση της ακροδεξιάς επέκτασης σε συνδέσμους οπαδών και στους μαθητές.

Πριν από λίγες ημέρες, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, προκειμένου να συζητήσει τρόπους αφύπνισης των μαθητών, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις πέφτουν θύματα της ακροδεξιάς κατήχησης των μελών της Χρυσής Αυγής, αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα».

Παράλληλα, επικρατεί και μεγάλη ανησυχία για την διείσδυση των χρυσαυγιτών σε συνδέσμους οπαδών, μετά και τα πρόσφατα επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ αναφορικά με την φωτογραφία του Αλβανού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κάτσε, με μπλούζα που είχε το σήμα του UCK. Τότε, είχε σημειωθεί...πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της Θύρας 4 (οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ) και της Χρυσής Αυγής, ενώ μάλιστα είχαν ξεσπάσει και σοβαρά επεισόδια.

Ωστόσο, θεωρείται ότι η Χρυσή Αυγή έχει διεισδύσει σε οπαδούς άλλων ομάδων, καθώς είναι γνωστό από δημοσίευμα της εφημερίδας ότι οπαδός γνωστός για τη δράση του σε συνδέσμους είχε τον ρόλο του «εκπαιδευτή» μελών της Χρυσής Αυγής, ενώ και ο Ηλίας Παναγιώταρος ξεκίνησε την δράση του μέσα από τον εθνικιστικό σύνδεσμο οπαδών της Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκη Στρατιά».

Για τον λόγο αυτό, τα Νέα αναφέρουν πως το ΠΑΣΟΚ σκέφτεται να κανονίσει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, προκειμένου να επανεξεταστεί το καθεστώς της λειτουργίας των συνδέσμων φιλάθλων.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ