Σάλος στη Βρετανία από τη σκληρή σκηνή βιασμού στο Downton Abbey [εικόνες]

Σάλος ξέσπασε στη Βρετανία μετά την προβολή μιας σκληρής σκηνής βιασμού στη σειρά Downton Abbey. Τηλεθεατής κάλεσαν εξοργισμένοι στο καλάλι για να διαμαρτυρηθούν, εών ποικίλλα ήταν και τα σχόλια στο Διαδίκτυο.

Πολλοί από τους 30 τηλεθεατές που κάλεσαν στο βρετανικό κανάλι ITV για να διαμαρτυρηθούν για τη βίαιη σκηνή του βιασμού της καμαριέρας Anna Bates, με κάποιους να κατηγορούν τους σεναριογράφους ότι χρησιμοποίησαν αυτή την σεξουαλική επίθεση για να κερδίσουν ποσοστά τηλεθέασης.

Το βρετανικό κανάλι, μάλιστα, αναγκάστηκε να εκδώσει και ανακοίνωση για το θέμα στην οποία επεσήμανε ότι είχε προειδοποιήσει τους τηλεθεατές για την βίαιη σκηνή που θα ακολουθούσε, ενώ οι δημιουργοί της σειράς δήλωσαν ότι η σκηνή σκηνοθετήθηκε και ερμηνεύτηκε με μεγάλη ευαισθησία.

Aπό την πλευρά του ο πρωταγωνισής Νίγκελ Χάρμαν, ο οποίος στη σειρά είναι εκείνος που βιάζει την καμαριέρα δήλωσε ότι όντως ήταν μια σοκαριστική σκηνή, παραδέχθηκε όμως ότι όταν διάβασε το σενάριο ένιωσε ενθουσιασμένος από την πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ